Місто

В Коростене нарушителям правил парковки будут блокировать колеса!

16 October 2008, 14:00

 

У Коростені відбулися громадські слухання щодо запровадження блокування коліс блокувальними пристроями та примусове переміщення транспортних засобів суб’єктів, які порушують Правила паркування.

Застосування блокувальних пристроїв запроваджується з метою додержання Правил паркування учасниками паркувальних зон та розвантаження вулиць в місцях великого скупчення транспортних засобів, а саме  – в районі Базарної площі та Привокзальної площі.

В обговоренні приймали участь представники служб таксі, міських ринків, засобів масової інформації, служби ДНД “Яструб” та громадяни міста, які мають власні транспортні засоби.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Коростеньскої міської ради.

В результаті обговорення була підтримана ідея міської влади щодо запровадження блокування транспортних засобів та їх примусового переміщення.

За результатами громадського обговорення, проект даного документу буде розглянутий на депутатських комісіях і винесений на розгляд міської ради.

З проектом документа про внесення змін до Положення про організацію і функціонування міських паркувальних зон в місті Коростені можна ознайомитись на сайті міста в розділі “Регуляторна політика”.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі