Новини компаній

Сучасний офіс – запорука успішного бізнесу

22 October 2008, 10:22

Починаючи з 90-х років, в Україні утворюється велика кількість фірм, що орієнтується на роботу в умовах ринку. Однією із найважливіших проблем, яка завжди постає перед власниками бізнесу, є проблема пошуку і облаштування власного місця дислокації. Такими місцями нерідко стають квартири і, навіть, підвали житлових будинків, які їх власники іменують "офісами". Часто вони мають нереспектабельний вигляд і "відлякують" потенційних клієнтів та партнерів від співпраці.

На щастя, проблема зручності та естетики офісних приміщень в ХХІ столітті поступово вирішується − за останні кілька років відбувся значний прогрес у цьому напрямі. Сучасний офіс – це вже не лише зручні меблі, інноваційна техніка, комп’ютерне забезпечення. Головний компонент офісу ХХІ століття – чітко налагоджена система комунікацій, що забезпечує продуктивну взаємодію персоналу. В цілому ж це складний механізм, технічний і технологічний комплекс, надзвичайно важливий фактор ведення успішного бізнесу.

Сучасний офіс – це обличчя компанії, її візитівка, підтвердження респектабельності та надійності. Тому він повинен бути максимально зручним для людей, що працюють в ньому, естетичним, комфортним, привабливим для відвідувачів.

Офіс поділяється на три складові: офісні приміщення, технічні засоби і програмне забезпечення. Основною складовою в цій тріаді, безперечно, є офісна будівля. Знахідкою для успішних підприємців у ХХІ столітті стали бізнес-центри, які об’єднують у собі велику кількість офісних приміщень, що дозволяє здійснити велику кількість бізнес-операцій, не покидаючи будівлі центру. Ці "офісні палаци" більше від інших споруд символізують прогрес, уособлюючи в масовій свідомості сучасні технології та новації, пов’язані з поняттям офісної культури. Офісні центри – це багатофункціональні будівлі чи комплекси підвищеного рівня комфортності з сучасними можливостями для організації бізнесу. Вони забезпечують ефективну та успішну діяльність компаній та фірм.

Крім того, бізнес-центри стають центром ділової активності міста. Вони сприяють притоку нових компаній, капіталів, і відповідно, збільшенню надходжень до місцевого бюджету.

В центрі міста Житомир, майдан Перемоги, 10 незабаром відбудеться відкриття бізнес-центру класу В+ "ІмперіалЪ", який зосереджує в собі централізоване обслуговування, охорону й управління. Оренда офісів в професіональному бізнес-центрі зніме з орендатора безліч господарських клопотів і не забиратиме часу на проблеми, не пов’язані безпосередньо з вирішенням ділових питань.

Бізнес-центр надає надзвичайно широкий спектр послуг. По-перше, це великі, зручні, технічно обладнані офісні приміщення.

По-друге, сучасні засоби комунікації: телефонний зв’язок, доступ до Інтернету, супутникове і кабельне телебачення.

По-третє, розвинена інфраструктура, з розміщенням кафе-ресторану у будівлі, що надасть змогу орендарям харчуватись у денний час, замовити бізнес-ланч для своїх відвідувачів та гостей, провести корпоративну вечірку, відсвяткувати дні народження співробітників і тощо.

Наявність конференц-зала дозволить підприємцям-орендарям проводити ділові переговори, бізнес-тренінги та семінари. Безперебійну роботу працівників компаній забезпечить служба ресепшн.

Бізнес-центр створює такі умови, за яких у співробітників чи клієнтів, що увійшли в будівлю, не виникне необхідність покинути її на протязі дня.

Таким чином, офісний центр "ІмперіалЪ" надає широкий комплекс послуг і засобів для ефективної та спокійної роботи фірм-орендарів.


Герасимчук Сніжана

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі