Політика

Молодые нашеукраинцы в Житомире взвалили бремя власти на надежные женские плечи. ФОТОрепортаж

28 October 2008, 07:28
Новим головою Житомирської обласної організації Молодіжного Союзу Наша Україна обрано Людмилу Слобожан. Під час конференції 26 жовтня за неї віддали більшість голосів, - повідомляє офіційний сайт Молодіжного Союзу.

Довідка:
Народилася 10 лютого 1985 року в Житомирі. Навчалася в Житомирському Інституті Медсестринства і два роки працювала медсестрою соціальної допомоги.

На даний момент Людмила навчається на четвертому курсі Житомирського Державного Університету ім. Івана Франка, на факультеті іноземної філології.

Працює консультантом у виконавчому комітеті Житомирської регіональної організації Народного Союзу «Наша Україна».

Людмила є членом Народного Союзу «Наша Україна» з 2005.

Людмила цікавиться проблемами психології, активно співпрацює з молодіжними рубриками ЗМІ регіону.

Неодноразово ініціювала розгляд питань розвитку молодіжного підприємництва, дозвілля та туризму на Житомирщині.

 

 

Також було обрано  заступників голови Олександра Безименного та Інну Барановську. В Раду  Житомирської обласної організації Молодіжного Союзу Наша Україна було обрано 30 членів організації. 10 активістів стали делегатами ІІІ-го З’їзду Молодіжного Союзу Наша Україна.

“Ми докладатимемо всіх зусиль, щоби до нашого молодіжного руху долучалося якомога більше молодих людей. Таким чином ми швидше досягнемо результатів, які відповідають демократичним цінностям, котрі ми сповідуємо”, - зазначилаообрана голова Житомирської обласної організації Людмила Слобожан.

111.jpg

36.jpg

52.jpg

61.jpg

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі