Новини компаній

Шлях до успішної діяльності лежить через ... шлунок?!

30 October 2008, 10:36

 

         Сучасний швидкий темп життя диктує нам свої правила, з якими ми повинні рахуватися, щоб неперервно рухатись вперед до поставлених цілей. Але вічний поспіх є причиною того, що ми поступово перестали правильно вживати їжу. А тим часом, наукою доведено: від того, як і чим ми харчуємося, безпосередньо залежить не лише стан нашого здоров‘я. Місце, час та якість їжі, яку ми вживаємо впливає на працездатність, настрій та розумову активність. Саме той, хто слідкує за своїм харчуванням, буде успішним у справах.

Складова успіху

Успішна праця тієї чи іншої організації складається із декількох факторів і, насамперед, зі злагодженої та грамотно побудованої взаємодії працівників. У цьому випадку доречними будуть  всі можливі та неможливі методи та засоби, які здатні викликати у співробітників відчуття «хорошої роботи». Одним із найпривабливіших методів є надання працівникові великого «соціального пакету», в який все частіше включають харчування – обіди, оплачувані роботодавцем. Так, солідні столичні компанії AVON Україна, ЛІГАБізнесІнформ, «Міжнародна книга» та багато інших, відновлюють втрачені сили своїх співробітників, виділяючи кошти на обіди працівників. В Житомирі така традиція тільки зароджується… .

Хоча багато роботодавців міста вже готові «годувати» своїх підлеглих та на цьому шляху з’являються нові труднощі: де (в якому  приміщенні?), як організувати, як сплачувати харчування та ін.

„ІмперіалЪ” в „Імперіалі”

Уявіть собі як було б зручно пообідати і відновити свої сили, навіть не покидаючи будівлі свого офісного центру, відповідно, під час обідньої перерви не лише поїсти, але й відпочити (адже іноді шлях від офісу до найближчого кафе може зайняти всю перерву). Тепер така можливість є. Орендарі бізнес-центру „ІмперіалЪ” можуть бути спокійними за стан здоров’я своїх підлеглих, адже розташування ресторану всередині  офісного центру дає змогу співробітникам установ та організацій заощадити свій час, отримавши смачний обід та заряд енергії на весь день.

Величезна перевага для орендарів у цьому випадку полягає в тому, що вони „звільняються” від необхідності виділяти окреме приміщення для споживання їжі співробітниками і, відповідно, заощаджують кошти.

А ввечері після  бурхливого напруженого робочого дня орендарі та гості бізнес-центру матимуть можливість відсвяткувати день народження співробітників або близьких, приємно провести час за чашкою кави, келихом вина, смачною вечерею…

Дієвим засобом об’єднання співробітників є корпоративні вечірки, які стали важливим інструментом підвищення рівня корпоративної культури і зміцнення корпоративного духу компанії. Ресторан „ІмперіалЪ”, що знаходиться в самому „серці” одноіменного бізнес-центру, допоможе створити прекрасну атмосферу для різноманітних фуршетів та вечірок. Ненав’язливе, непомітне, галантне обслуговування, затишний бенкетний зал, приємний музичний супровід, вишукані страви та напої – в такій обстановці співробітники краще пізнають один одного, стають ближчими. В „Імперіалі” народжується необхідне для нормального функціонування колективу почуття взаємопідтримки та взаємодопомоги.

Ресторан допоможе організувати корпоративні заходи не лише розважального характеру, а й ділового. Проведення семінарів, презентацій, переговорів обіцяє бути успішним, якщо ви оберете для цієї мети „ІмперіалЪ”, адже сама атмосфера  офісного центру надихатиме ділових людей на співпрацю, встановлення дружніх та партнерських відносин.

Навчання стане більш продуктивними, якщо грамотно підійти до його  організації, правильно „дозувати” час на роботу та відпочинок. І знову ж таки єдиний в Житомирі бізнес-центр приходить на допомогу: різноманітні тренінги, конференції, проведені в оснащеному сучасним обладнанням, затишному конференц-залі, у поєднанні з перервою на каву та обід в ресторані, що знаходиться в одній будівлі з конференц-залом – усі зручності для найефективнішого розв’язання проблем та з’ясування складних питань в найкоротший термін.

Варто звернути увагу на те, що поряд із рестораном – дві просторі галереї, в яких усі бажаючі можуть провести фотовиставки, виставки народного промислу, художніх полотен тощо − в „Імперіалі” створені всі можливості для  організації незабутніх презентацій.

Таким чином, діловим людям, що поважають себе і цінують свій час та час своїх партнерів, уже не доведеться шукати приміщення необхідного „формату” для проведення переговорів, презентацій та семінарів в одному кінці міста, а пристойного ресторану – в іншому, або за межами міста, адже офісний центр „ІмперіалЪ”, що знаходиться в центрі міста, подбав про економію цінного часу бізнесменів. Ділові зустрічі можна провести в цьому ж ресторані в центрі міста,  не втративши дорогоцінного часу на дорогах, в заторах тощо.

Важливою перевагою ресторану є його відкритість і доступність − кожен  відвідувач має змогу  насолодитися затишком і витонченістю цього чудового місця як в денний так і в вечірні часи.  

… Тьмяний відблиск свічок, всепроникаюча музика, яка зачіпає найтонші струни душі, легке запаморочення від духмяних страв і запашних напоїв, чарівна атмосфера віртуозної монументальності – це „ІмперіалЪ” – імперія Вашого успіху...

 

Герасимчук Сніжана

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі