Суспільство

Как жители Житомирской области спасаются от безработицы?

31 October 2008, 13:09

Чи буде виконано річний план по створенню нових робочих місць  в області? Певні сумніви вже прозвучали – на засіданні обласного координаційного штабу з питань створення нових робочих місць. Матеріали моніторингу цього процесу представив заступник начальника головного управління праці ОДА в Житомирській області Володимир Хоров і зауважив, що в цьому році виникла загроза невиконання річного завдання через невиконання плану окремими містами та районами.

 І, хоча, як виявилося, відставання планових показників за результатами 9  місяців лише 2 відсотки, наразі вже зрозуміло, що об’єктивні економічні умови   найближчого часу не  сприятимуть зростанню трудової зайнятості населення.

Про це Житомир.info повідомила «Житомирська хвиля».

За 9 місяців серед 22 тисяч новостворених  робочих місць кожне четверте – це  зареєстрована фізична особа приватного підприємця; і понад 600 -  легалізовані робочі місця в установах та приватних підприємствах. Іншими словами – це результат або власної ініціативи громадян зайнятися бізнесом, або примусове скорочення в тіньовому секторі економіки.    

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі