Суспільство

Житомирские дворники и слесари поедут искать правду в Киев

4 November 2008, 12:45

Комунальники «дозріли» до акції протесту. 12 листопада працівники житлово-комунального господарства з усієї України планують в столиці висловити свої претензії керівництву держави. Рішення про це ухвалила президія Центрального Комітету профспілки працівників житлово-комунального господарства.

“Далі вже терпіти не можна такого становища, яке склалося в житлово-комунальному господарстві. Ми вже знаємо проект бюджету на наступний рік, можливо, там ще будуть зміни, але поки що на розвиток ЖКГ не передбачено ані копійки. Що дасть акція протесту, я сьогодні не можу сказати, але якщо ми будемо мовчати, нічого не зсунеться з місця”, – зауважила голова житомирського міського профспілкового комітету Алла Сіроткіна.

Про це Житомир.info повідомила "Житомирська хвиля".

Дещо конкретизував заяву профспілкового лідера заступник міського голови Житомира Едуард Кругляк: “На виконання державної програми реформування ЖКГ та програми ліквідації наслідків підтоплень в містах і селищах фінансування не передбачено взагалі; на субвенцію місцевим бюджетам для придбання рухомого складу електротранспорту – ні копійки, на субвенцію місцевим бюджетам на заходи з енергозбереження – не передбачено ні копійки, на субвенцію місцевим бюджетам на погашення різниці в тарифах – теж немає”.

Стосовно представництва на акції протесту, наша область отримала рознарядку в 200 чоловік. Половина з них буде з Житомира, інша половина представлятиме Коростень, Бердичів і Новоград-Волинський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі