Місто

Житомирський нардеп-бютівець хоче привласнити вид на річку Тетерів та Монумент слави. ФОТОРЕПОРТАЖ

5 November 2008, 16:38
У четвер відбудеться чергова сесія Житомирської міської ради. Більшість із сорока питань стосуються землі — кому оренду продовжити, кому змін у договор внести, кому ділянку погодити.

Утім, вельми цікавим з усього переліку є питання №4 — «Про погодження місця розташування кафе з приміщеннями відпочинку та комплексним благоустроєм прилеглої території по пров. 2-му Кривому, 11, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення».

Здавалося б звичайнісіньке питаннячко... Утім, як повідомило джерело у фракції БЮТ у міськраді, у позитивному вирішенні цього «питаннячка» безпосередньо зацікавлений нардеп-бютівець Олег Черпицький.

Місце для кафе народний депутат (у сфері його впливу клуб Алір та кафе Роджер) обрав чудове — провулок 2-й Кривий знаходиться на Корбутівці, у районі Монументу слави. Сусіди, судячи з фешенебельних будинків заможних житомирян із високими кам’яними парканами та злими собаками у дворах, також мають бути непоганими. Трапляються і звичайні будинки... До речі, сотка землі тут коштує орієнтовно 10 тисяч доларів.

На ділянці за номером 11 вже розміщена недобудована одноповерхова будівля. Якщо спуститися дорогою 30 метрів вниз, то можна побачити річку Тетерів і греблю. Сходами на гору можна потрапити на оглядовий майданчик монументу до вічного вогню.

Якщо хтось забув, то нагадаємо: у державі наразі криза. Проте для декого з народних депутатів, які мають перейматися проблемами всіх українців і працювати над антикризовими законами, свої інтереси ближче до тіла. Криза кризою, але «дерибан» ніхто не відміняв.

P.S. Нещодавно бютівці звинуватили міську владу у дерибані ділянки землі у гідропарку. Нібито її віддали в оренду фірмі-«привиду». Утім, вони замовчують факт того, що на усіх документах стоїть підпис їхнього колеги по фракції Анатолія Драгана, який тоді був директором парку Культури і відпочинку.

те саме «жирне» місце у районі Монументу слави

поруч із провулками 1-м і 2-м Кривими розташовані фармацевтичний коледж та комерційний технікум

дорога у провулку 2-му Кривому подекуди розбита, вся у великих ямах

ось вона завітна діляночка...

тридцять метрів і чудовий краєвид річки Тетерів та розслабляючий шум води, що падає з греблі

одноповерхова недобудова із термоблоку - вагончик-"битовка" для будівельників кафе?

«мы строили, строили и... недостроили»

один із майбутніх «сусідів» кафе - пров. 2-й Кривий 7

Тетяна Пирогова, спеціально для «Скандального Житомира»

http://www.skandal.zt.ua/?go=news_details&news_id=990&cat_id=17

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі