Місто

Де в Житомирі можна буде побачити майбутнє міста?

6 November 2008, 12:39

Віра Шелудченко своїм розпорядженням створила «Раду по розробці перспективних проектів розвитку міста»

Головною метою створення Ради по розробці перспективних проектів розвитку міста, буде залучення громади міста до їх створення.

Свою роботу «Рада» почне з проведення виставки «Майбутнє Житомира».

В драмтеатрі будуть виставлені для ознайомлення великі проекти, які планують реалізувати в Житомирі — нові будівлі, плани реконструкцій вулиць, інноваційні технології тощо. Одночасно будуть виставлені стенди з презентаціями громадських організацій, об’єднань співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ) та проведено виставку дитячих малюнків «Майбутнє Житомира очима дітей».

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради

Також відбудеться відкрите засідання громадської ради, під головуванням міського голови, на якому буде презентований Стратегічний план розвитку Житомира до 2017 року та його план реалізації.

Відповідальним за роботу Ради по розробці перспективних проектів розвитку міста покладено на начальника управління муніципального розвитку Олександра Круківського.

Житомиряни, які хочуть висловити своє бачення на подальший розвиток міста, можуть подавати свої проекти за електронною адресою: krukivskyy@gmail.com.
Виставку «Майбутнє Житомира» міська влада планує провести в першій половині грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі