Місто

За місяць із Житомира вивезли ешелон сміття

25 May 2007, 14:51

Під час місячника прибирання, поліпшення санітарно-екологічного стану, який проводився у Житомирі у квітні місяці, складено 906 протоколів на порушників правил благоустрою міста. Про це 24 травня повідомив начальник Інспекції з благоустрою м. Житомира Олександр Гуменюк, - повідомляє прес-служба мерії.

“Це в три рази більше ніж у попередньому місяці.” - говорить він. Крім того, начальник “Інспекції з благоустрою м. Житомира” додав, що за період проведення місячника було вивезено 4 тисячі кубометрів сміття (що прирівнюється залізничному ешелону) та ліквідовано 54 несанкціонованих сміттєзвалищ.

«Серед занедбаних залишається територія по вул. Перемоги 10 (кафе “Комплімент”), де з-під фундаменту проростає бурян, біля будинків ДП “Житловика” по вул. Черняховського – гори сміття, а в самому центрі міста по вул. Театральній 5, напроти магазину “Обжора”, – клумба досі не засаджена квітами.” – зауважив він.

По завершенні місячника, розповідає Олександр Гуменюк, увага міської влади до чистоти і санітарного порядку в Житомирі не зменшиться. І надалі продовжуватиметься висадка кущів і квітів, посиленими будуть санкції щодо порушників порядку і чистоти.

Порушник може бути оштрафований від 1 до 5 неоподаткованих мінімумів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі