Політика

Житомирський БЮТ: «Жовті качки» групуються в стаї»

9 November 2008, 08:21

Голова Житомирської міської організації БЮТ Олег Черпіцький говорить, що приємно вражений зацікавленістю журналістів його персоною та дієвістю партійної організації, яку він очолює.

Бютівець зазначає, що окрім всеукраїнських, завжди переглядає регіональні видання й констатує, що інколи частину з них доводиться сприймати не інакше як з посмішкою, бо, на його думку, спостерігається «ожовтіння пера».

«Частина журналістів, спираючись на псевдо джерела, розміщують псевдо інформацію – і це, мабуть, нормальний процес, люди таким чином заробляють чималі кошти» - розмірковує народний депутат.

Так, останнім часом у публікаціях з некоректним посиланням на невизначене джерело у міському БЮТі  поширюється різного роду інформація: то про зміну політичної орієнтації самого керівника Житомирської міської партійної організації, то про зацікавленість у земельних питаннях, навіть про особисте життя можна чимало нового дізнатись.

 

 

Олег Черпіцький певен, що є різні журналісти, й ніхто не відміняв актуальність для медіа відверто «замовних» матеріалів, проте є ще один істотний момент говорить нардеп - це суспільний контроль: «Зрештою, журналістика це теж бізнес і ринок контролює ЗМІ. І ті, хто працює якісно і передає обєктивну інформацію буде мати більший попит у споживача. Я не претендую на роль фахівця у питаннях медіа і журналістики. Дозвольте зауважити з позиції читача – головний обов’язок журналіста – передати інформацію.»

Народний депутат зазначив, що був і лишається відкритим до співпраці з журналістами, і готовий відповісти на будь-які, навіть провокаційні питання, бо не боїться «жовтого пера».

«Я завжди з повагою ставився до людей журналістської професії, особливо до тих, хто ототожнює свою роботу перш за все з почуттям відповідальності».

 

Прес-служба Житомирської міської організації БЮТ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі