Суспільство

В Житомирской области власти и ЖЭКи издеваются над инвалидами? ФОТО

10 November 2008, 10:52

Вже два тижні як туалет подружжя інвалідів першої групи, що мешкають у будинку 36 по вулиці Шевченка у місті Бердичеві, обернувся на міні-басейн. Прорвало магістральну вертикальну трубу. Вода біжить постійно. Квартира знаходиться на першому поверсі, підтоплювати нема кого. Людмила Міналга каже: так і залишися вони з чоловіком наодинці з проблемою. Людмила Міналга, мешканка квартири: “Я зателефонувала у ЖЕК, визвала сантехніка. Він прийшов, перемотав трубу велосипедною камерою і дротом, сказав, через декілька днів буде зварювальник, прийде і заварить. Ми почекали декілька днів і вирішили дзвонити у виконком до Сергія Миколайовича”,- пише ВІК

Жінка розповідає, що у виконкомі сказали ремонтувати трубу за свій кошт. ПП “Житлоремекс - 2”, у відомстві якого знаходиться будинок, було сформовано на базі ДВРЖЕПу №2 чотири місці тому. У їхньому штаті немає електрозварювальника, який може усунути аварію. Володимир Глоба, майстер ПП “Житлоремекс-2”: “Керівництвом нашого підприємства прийнято рішення: буде замовлено виконання зварювальних робіт в іншій установі, тому що у нас немає ні зварювальників, ні устаткування. Оплату робіт буде виконано за рахунок підприємства”.

Зараз головною проблемою комунального підпримства є ремонт покрівель будинків. На це пішла більша частина коштів. У Житлоремексі кажуть, для уникнення таких затримок у наданні послуг вони планують взяти на роботу спеціаліста зі зварювання. Але кошти, для закупівлі потрібної апаратури підприємство не має.

Автор Алла Губко

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі