Спорт

В Житомире отгремели горячие футбольные сражения. Команда Агроуниверситета розгромила чемпиона области СК «Легион». ФОТОрепортаж

10 November 2008, 12:35

 У Житомирі завершився футбольний турнір на кубок міського голови — «Молодіжна бутса 2008», за який боролися вісім молодіжних команд.

 

   Переможцем турніру стала команда Агроунівеситету. У фіналі аграрники зустрілися з екс- чемпіонами області СК «Легіон»,- про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради

 

 

 

 

    Фінал проходив у безкомпромісній боротьбі. В основний час переможець так і не був визначений, після фінального свистка арбітр зафіксував нічийний рахунок (2-2).

   Тільки післяматчеві пенальті визначили переможця турніру, яким стала команда Агроунівеситету , перемігши своїх однолітків (3-2) по пенальті.

Міський голова Житомира Віра Шелудченко вручила переможцям турніру Кубок та нагороди.

— Я переконана, що завдяки спорту молодь проявлятиме свій внутрішній потенціал та зуміє протиставити себе чумі ХХІ століття — наркотикам. Сьогодні ми стали свідками безкомпромісної та чесної боротьби. Зрозуміло, що головне завдання цього турніру не перемога за будь-яку ціну, а популяризація здорового способу життя, — сказала у привітальному слові Віра Шелудченко.

Також міський голова запевнила організаторів змагання, що влада міста завжди буде підтримувати ініціативи молодого покоління і докладатиме всіх зусиль для пропагування здорового способу життя.

Організатором турніру виступила  молодіжна громадська організація "студент за студента".

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі