Суспільство

Як у Житомирській області проходила операція «Перевізник-зима 2008». ФОТОрепортаж

14 November 2008, 09:32

Контроль за виконанням перевізниками транспортного законодавства здійснювали протягом місяця працівники ДАІ Бердичева. 14 листопада підходить до завершення проведення комплексу профілактичних заходів «Перевізник-зима 2008»,- пише ВІК

У передостанній день операції, на автошляхах міста спільно працювали місцеві інспектори та представники Бердичівської ОДПІ і територіального управління головної транспортної інспекції у Житомирській області. Проводячи подібні заходи, правоохоронці ставлять за мету підвищити дисципліну водіїв та технічну готовність транспортних засобів. Починаючи з 20-го жовтня, бердичівськими інспекторами ДАІ було обстежено 29 суб’єктів господарювання, які мали ліцензії на право перевезення пасажирів. Працівники державтоінпекції перевіряли наявність відповідних ліцензій та дозволів у фірм-перевізників, правильність висадки та посадки пасажирів, виконання умов договору між власниками транспорту та автотранспортними підприємствами.

Особлива увага приділялася контролю за перевіркою технічного стану транспортних засобів. Інспекторами ДАІ було оглянуто понад 300 одиниць техніки. В результаті операції виявлено 75 порушень правил дорожнього руху.

Ярослав Онищук, ст. державтоінспектор відділення ДАІ м. Бердичева та району: «Було складено 127 адміністративних протоколів, до адмінвідповідальності притягнуті 3 посадових особи. 2 протоколи складено за невиконання приписів ДАІ, 1 — за випуск на лінію транспортного засобу з технічними несправностями. Також виявлений факт перебування водія транспортного засобу у стані алкогольного сп’яніння.»

Серед іншого правоохоронцями здійснено відповідне подання про анулювання ліцензії в одного із підприємств-перевізників міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі