Місто

В Житомире городские власти будут снимать незаконные банеры и лайтпостеры

17 November 2008, 13:39

Виконавчий комітет Житомирської міської ради прийняв рішення про демонтаж самовільно встановлених об’єктів зовнішньої реклами. Це стосуються рекламоносіїв, місця розміщення яких є комунальною власністю м.Житомира.

Власники рекламних носіїв не отримали відповідного дозволу на встановлення об’єктів реклами. Окрім того, їм були вручені відповідні приписи, проте вимоги приписів досі не виконані,- про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради

Серед списку самовільно встановлених рекламоносіїв – банери на фасадах будинків, спеціальні наземні конструкції, тимчасові виносні спеціальні конструкції, банери на парканах, лайтпостери і т.д.

Роботи по демонтажу будуть проводити КП “Реклама” спільно з управлінням житлового господарства міської ради, управлінням комунального господарства міської ради, КП “Житомирське трамвайно-тролейбусне управління”, КП “Міськсвітло” та за згодою: підрозділом муніципальної міліції з охорони об’єктів комунальної власності міста Житомира управління державної служби охорони при УМВС України в Житомирській області, відділом Державтоінспекції УМВС України в Житомирській області, Житомирським обласним управлінням у справах захисту прав споживачів.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі