Суспільство

В Житомирской области большой интерес к высшему образованию. Желающих принять участие в независимом тестировании более двух тысяч

18 November 2008, 17:49

Понад дві тисячі потенційних абітурієнтів Житомирщини вже виявили бажання взяти участь у пробному незалежному оцінюванні знань.

Переважна більшість з них планує перевірити свої знання з української та іноземної мов, а також з математики та з історії України, про це Житомир.info

повідомила радіостанція «Житомирська хвиля»

Бажання проходити тестування з української мови пов’язано з його обов’язковістю, а іноземна мова цієї вступної компанії вперше буде винесена на зовнішнє незалежне оцінювання.  Математика необхідна для вступу практично у всі технічні виші, а сертифікат з історії України вимагають приймальні комісії юридичних навчальних закладів.

Нагадаємо, що процес реєстрації на пробне незалежне оцінювання знань триватиме до 1-го грудня.

Кожен учасник має право брати участь не більше ніж в двох пробних тестуваннях. Для реєстрації у пробному тестуванні необхідно заповнити на відповідному інтернет-сайті заяву-реєстраційну картку та здійснити оплату  не пізніше 1 грудня в установах будь-якого банку України.

 Вартість тестування з одного предмету – становить  50  гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі