Суспільство

Министр наградил аспирантов из Житомира за удачный бизнес-план

19 November 2008, 09:07

17 листопада в Києві відбувся Фінал Х ювілейного конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності, організованого Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту, Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва та Всеукраїнським молодіжним центром праці, - повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Участь у конкурсі взяли 67 робіт із 24 областей України. У фінал вийшло 8 бізнес-планів представників Києва, Одеси, Житомира та Харкова у двох номінаціях: "Виробництво, сфера послуг та торгівля" і "Соціальний проект".

За інформацією управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, 2-е місце в номінації "Виробництво, сфера послуг і торгівля" здобули представники Житомирщини – Анна Голубенко, Олександр Самилін та Наталія Цивенкова. Тема бізнес-плану: "Створення нової галузі паливно-енергетичного комплексу України побудовою першого підприємства з виробництва твердого біопалива на основі біомаси вирощуваних на підприємстві енергетичних рослин".

 

Житомир.info

Нагороди переможцям конкурсу вручив Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

Олександр Самилін і Наталія Цивенкова – аспіранти Житомирського національного агроекологічного університету, Анна Голубенко працює інженером на підприємстві "Житомирдорбуд"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі