Місто

Чи потрапить у хвилю скорочень сфера торгівлі у Житомирі?

19 November 2008, 09:16

 

У зв’язку з фінансовою кризою вже прогнозують хвилю скорочень працівників різних галузей та зростання безробіття і зменшення платоспроможності населення ,- пише газета «Новости по-житомирски»

 

Що в такому випадку очікує працівників сфери торгівлі, які, так би мовити, напряму пов’язані з платоспроможністю нашого населення?

 

Світова економічна криза мало вплине на торговельну галузь міста Житомира, вважає заступник директора Департаменту власності та ринкового регулювання Житомирської міської ради Світлана Рабошук. Про це позаминулого тижня вона повідомила журналістам. „У нашій сфері криза буде не настільки помітною, як у інших галузях економіки, оскільки підприємства торгівлі в основному приватні. У Житомирі комунальними є тільки три магазини. Якщо не буде певного штату - продавців, прибиральниць, бухгалтерів, жодне підприємство чи магазин не відкриється. Тому, гадаю, скорочень у сфері торгівлі не буде”.

Світлана Рабошук повідомила також, що міський Департамент власності та ринкового регулювання постійно працює над створенням робочих місць. За 9 місяців цього року відкрито 79 нових підприємств послуг, торгівлі та ресторанного господарства. Вони забезпечили роботою близько 800 житомирян.

Христина Подольська

 

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі