Нардеп Черпицький сьогодні «розстріляє» голову своєї житомирської фракції!!! За что?

19 November 2008, 12:00

Сьогодні, у середу 19 листопада, о першій годині нардеп-бютівець Олег Черпицький спробує помститися депутату міської ради Володимиру Семенистому. Чоловіка планують звільнити із посади голови фракції БЮТ у міськраді. «Страта» має відбутися у приміщенні міської організації БЮТ на вулиці Київській, яку власне і очолює Черпицький.

Як повідомило «Скандальному Житомиру» джерело у фракції БЮТ у Житомирській міській раді, нардепу кортить розквитатися із Семенистим, оскільки останній не хоче лобіювати його «шкурні» питання у міській раді. Зокрема у вересні було завалене лобі «сінокосів», а під час останньої сесії не пройшло не менш важливе для Черпицького питання щодо голосування за відведення землі для будівництва кафе у районі Монументу слави.

Також ми розповідали про жорсткий тиск із боку нардепа на своїх однопартійців у Житомирській міській раді. Володимир Семенистий навіть назвав політичним тиском недавнє зухвале пограбування його будинку. (Нагадаємо, що тоді декілька зловмисників у масках увірвалися до помешкання депутата, скрутили дружину і винесли гроші та коштовності).

 

http://www.skandal.zt.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі