Спорт

ПРОЙШЛИ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ НА КУБОК «УКРАЇНСЬКОЇ ПЛАТФОРМИ». ФОТО

23 November 2008, 08:55

В понеділок, 17 листопада, в Житомирі розпочались спортивні змагання з міні-футболу, баскетболу, волейболу серед вузів міста на кубок обласного громадського руху „Українська платформа”, лідером якого є народний депутат України Павло Жебрівський.

 

 

 

 

 

 

 

В змаганнях беруть участь як юнаки, так і дівчата. До них долучилися не тільки „виші”, а й інститут медсестринства, коледж бізнесу і права,- пише газета«Новости по-житомирски»

 

Треба сказати, що це перший захід таких міжвузівських спортивних змагань під патронатом Павла Жебрівського. Приурочені вони до Міжнародного дня студента.

Гарячі баталії на спортмайданчиках точилися протягом трьох днів. І ось 19 листопада були підведені підсумки, визначено переможців. Кращими баскетболістками стали дівчата Державного університету імені Івана Франко. У змаганнях по волейболу і міні-футболу перші місця вибороли студентки Національного агроекологічного університету.

Серед хлопців перше місце на волейбольному турнірі, в змаганнях по міні-футболу і баскетболу здобули спортсмени Національного агроекологічного університету.

Влад Владіміров

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі