Місто

В Житомире вместо дворников, котрым не платят, тротуары будут убирать бизнесмены и банкиры?

25 November 2008, 16:05

Начальник управління комунального господарства міськради Олександр Марцун вважає, що порядок на тротуарах обласного центру разом з комунальниками повинні підтримувати власники підприємств та установ. Принаймні, прибирати біля своїх офісів. В протилежному випадку – їм не уникнути штрафних санкцій.

Про це Житомир.info повідомила радіостанція «Житомирська хвиля»

 

“Інспекції з благоустрою” треба поставити жорстко питання  до всіх абсолютно, хто не вийшов на прибирання прилеглих територій, я маю на увазі комерційні підприємства, офіси, банки. Всі, хто не прибрав прилеглі території від снігу, не посипав піском, всім видати приписи, скласти протоколи на адмінкомісію…”, - говорить  начальник управління комунального господарства міськради Олександр Марцун

Керівник комунального підприємства “Інспекція з благоустрою” Олександр Гуменюк каже, що робота в цьому напрямку з комерційними структурами ведеться ще з суботи, а сьогодні вже можуть бути накладені і перші санкції.

Між іншим, на останній нараді комунальників начальник управління житлового господарства міськради Світлана Півоварова  повідомила, що заборгованість в житомирських ВЖРЕПах уже сягнула трьох місяців

 

“Сьогодні у нас заборгованість три місяці, сьогодні люди не хочуть працювати. Ви повинні звертатися до населення, щоб погасили борги по квартплаті. Наша задача – все-таки попросити, щоб депутати міської ради надали пропозиції і начальнику фінансового управління і міському голові видати борг наш двохмісячний по виплаті різниці в тарифах. ”, – повідомила  Світлана Півоварова.

 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі