Місто

Житомирський апеляційний суд поставив крапку в боротьбі за повернення в комунальну власність майна вартістю 78 мільйонів гривень

26 November 2008, 16:02

Житомирський апеляційний суд поставив крапку в боротьбі міської влади Кам'янця-Подільського за повернення в комунальну власність майнового комплексу водо- та теплопостачання. Його початкова вартість - 78 мільйонів гривень. Кілька років тому комплекс було передано в оренду підприємству, що стало закритим акціонерним товариством, з умовою 12-мільйонних капіталовкладень у поліпшення мереж та підвищення якості послуг ,- пише газета « Голос України»

 Ні влада, ні громада останніми роками не були задоволені станом справ у цій сфері. До того ж контрольно-ревізійне управління виявило низку порушень. Прокурор зобов'язав міськраду розглянути питання про доцільність продовження угоди із ЗАТ.

Нині, пройшовши судові процедури, місто має можливість забрати назад своє законне майно. Це, за словами першого заступника міського голови Валерія Андруховича, дасть підгрунтя ефективно розпорядитися ним, отримати державну субвенцію на розвиток мереж та привести нереально підняті тарифи у відповідність з реальними витратами на реалізацію послуг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі