Культура

У Житомирі Сергій Жадан розповів, що планує зняти фільм про зйомки «порнухи»! ФОТОрепортаж

28 November 2008, 17:51

Сьогодні до славного міста Житомира приїхав вже відомий в нашому місті представник сучасної української літератури Сергій ЖАДАН. Жадан вже вдруге в Житомирі, а відомий звичайно ж своїми неординарними та дещо скандальними творами, про які всі цінувальники сучасної української літератури тільки-но і говорять.

Чому ж цього разу Жадан знову завітав до Житомира?

А тому, що приїхав він не з пустими руками, бо привіз він нам не кого-небудь, а самих «Собак з космосу», точніше «Собак в космосі», а вони - це дійсно неабихто! «Собаки…» ніхто інший, як зростаюча зірка української ска-реггі-рок музики! У Житомирі вони презентуватимуть спільний проект Сергія Жадана та гурту «Собаки в космосі» - «Спортивний клуб армії».

Проект «Спортивний клуб армії» виник восени минулого року, внаслідок співпраці харківського письменника Сергія Жадана та популярної харківської ска-групи «Собаки в космосі». Проект поєднує в собі музику ска, реггі та панк із поетичними текстами у виконанні самого Сергія.

Сергій Жадан провів сьогодні прес-конференцію, на якій крім журналістів були присутні ще й зграя фанатів творчості письменника. Він розповів своїм слухачам про його останні творчі успіхи, та звичайно ж почитав свої вірші (ну, а як без цього!).

Також він розповів, що в недалекому майбутньому планує зняти фільм про зйомки справжнісінької «порнухи».

« Я написав сценарій до фільму, який ми із українськими майстрами кіно-справи плануємо зняти, але спочатку я написав сценарій про закарпатський цирк, який приїжджає до Харкова, але ми подумали і зрозуміли, що це не пасує, тому вирішили зняти фільм про зйомки справжнього порнофільму, сценарій до якого я теж написав», - заначив Сергій Жадан.

Крім того, Сергій Жадан запросив всіх присутніх і відсутніх, прийти сьогодні на 20-ту годину вечора до ФОКу, де і відбудеться неординарний концерт Жадана та «Собак в Космосі».

Ціна квитка – 30 грн., здається це не надто велика сума за величезну порцію позитивної енергії від Жадана та веселих хлопців з гурту «Собаки в космосі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі