Культура

Сергій Жадан та «Собаки в космосі» у Житомирі: «Житомирським торчкам від харківських торчків»! ФОТОрепортаж

29 November 2008, 19:03

Ідучи, на вечірку-концерт із Сергієм Жаданом та гуртом «Собаки в космосі» чомусь турбувало одне питання: Як Жадан співатиме? Він же письменник, мені завжди здавалося, що у нього ані голосу, ані слуху. Скажу відверто, я боявся розчаруватися у Жадані і в новому проекті! І я не помилився… Оскільки Сергій дійсно не вміє співати, бо пісні він просто-на-просто читав, але мушу зізнатися, що поєднання читання з музикою – краще, аніж будь який спів! А до того це все підкріплене просто «розривними» текстами (віршами Сергія Жадана) та неймовірно енергійно-шаленою музикою «Собак…».  

Хоч у приміщенні, де виступали музики, місця було неймовірно мало, а бажаючих «погоцати» достатньо багато, у більшості присутніх вже з першого акорду ноги переставали слухатись та автоматично починали танцювати.

Концерт нажаль тривав не довго (близько двох годин), слухачі розуміючи, що треба брати ситуацію в свої руки, почали просити, навіть благати, хоча б ще одну пісню.  «Собаки…» вже вирішили йти, відключати інструменти ітд. Але добрий пан продюсер наполіг на ще одненьку пісеньку.

«Ну, добре, добре ми заграємо ще одну пісню, бо продюсер с*ка, попросив!», вигукнув один з членів гурту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі