Політика

Що пропонує «Єдиний Центр» житомирській місцевій владі та мешканцям області

4 December 2008, 09:55

Звернення

Житомирської обласної організації Єдиного Центру до обласної, районних, міських, селищних та сільських рад; органів виконавчої влади; керівників державних та приватних підприємств; громадських організацій та мешканців Житомирщини.

Єдиний Центр стурбований проблемами, що виникають внаслідок правових неузгодженостей та недосконалості законодавства України. Ряд законодавчих актів суперечать один одному, є не чіткими або залишають безліч схем, як оминути закон.

Для того, щоб держава ефективно виконувала свої функції, ми повинні вдосконалити правове регулювання в усіх сферах суспільного та соціально-економічного життя й створити механізми прямої демократії. Це означає  активну участь у законодавчих процесах фахівців всіх рівнів та представників громадськості. Єдиний Центр виступає з ініціативою зібрання та опрацювання пропозицій щодо вдосконалення чинного законодавства України.

Якщо Ви переконані, що достатньо обізнані з певною галуззю життєдіяльності держави й знаєте механізм, як законодавчо сприяти її розвитку, запрошуємо Вас взяти участь у роботі по вдосконаленню чинного законодавства України.  Повідомте до районних чи обласної організацій Єдиного Центру про проблеми, які виникали у Вашій практиці через протиріччя вітчизняного законодавства та про пропозиції щодо шляхів їх усунення.

Єдиний Центр готовий взяти активну участь в цій роботі, застосувавши усі можливості.  У нас є фахівці, щоб узагальнити, вивчити, впорядкувати проблемні питання та забезпечити передання пропозицій про необхідні зміни до чинного законодавства до Верховної Ради України. Єдиний Центр боротиметься, щоб пропозиції були прийняті народними депутатами.

 

 

 

Звернення оприлюднив під час прес-конференції 3 грудня Руслан Годований керівник секретаріату Житомирської обласної організації Єдиного Центру

 

Єдиний Центр переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо змінити ситуацію: прийняти закони, які працюватимуть на розвиток держави й захищатимуть кожного українця.

Пропозиції та зауваження просимо надсилати на адресу:  

10030, м. Житомир, Майдан Згоди, 6, Житомирська обласна організація Єдиного Центру

Т. 8 (0412) 51 20 70

ztreg@mail.ru; zhytomyr@go.ua.org.ua; zhytomyr@in.edc.org.ua

Адреси районних організацій можна знайти на сайті Житомирської обласної організації Єдиного Центру http://zhitomir.edc.org.ua

 

Житомирська обласна організація Єдиного Центру

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі