Культура

Чи є у Житомирі справжні вчителі-професіонали? ФОТО

9 December 2008, 18:24

 

Житомирські освітяни включилися у Всеукраїнський конкурс „Учитель року-2009”, який зазвичай щороку проводиться на виконання Указу Президента України, постанови Кабінету Міністрів України, рішення колегії МОН з метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної компетенції, популяризації педагогічних здобутків.

9 грудня в актовому залі загальноосвітньої школи №3 м.Житомира відбулося урочисте відкриття його міського етапу, який триватиме з 12 листопада по 20 грудня нинішнього року .з метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної компетенції, популяризації педагогічних здобутків.
Звертаючись до освітян міста на урочистому відкритті конкурсу, житомирський міський голова Віра Шелудченко сказала: «Кожен такий конкурс - це конкурс фахівців, бо він передбачає відбір кращого вчителя-професіонала, який незалежно від фаху вміє пробуджувати в учнів інтерес до навчання, приваблювати їх позитивним, толерантним спілкуванням.

Сміливо крокуйте по країні знань з вашими учнями. І нехай дорога ваша буде дорогою відкриттів, знахідок, радості й перемог!"

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради

Всеукраїнський конкурс «Учитель року-2009» в місті проводитиметься у три етапи у таких номінаціях: «Українська мова та література»

 «Інформатика»ü

 «Іноземна мова (англійська, французька)»ü

 «Фізика»ü

 «Музика»ü

Підведення підсумків міського етапу конкурсу пройде до 20 грудня 2008 року.

За підсумками обласного туру Всеукраїнського конкурсу „Учитель року -2007, 2008" Житомир посідає І місце.

 

Високий рівень фахової підготовки показали у 2008 році лауреати Всеукраїнського етапу конкурсу „Учитель року - 2008", - в номінації „зарубіжна література" вчитель гімназії № 3 Слободенюк Олена Михайлівна., в номінації „початкові класи" вчитель ЗОШ № 28 Кобелкова Ірина Олегівна.

Завдяки прийнятій міською радою програмі «Підтримки творчо працюючих педагогічних працівників та педагогічних колективів», вчителі-переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року" отримують винагороду в розмірі 1000 грн., лауреати заключного туру конкурсу "Учитель року" - 1. 750 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі