Місто

В Житомире проверяли, какой район города самый грязный. ФОТОрепортаж

10 December 2008, 17:57
Чистота навколишнього середовища, благоустрій міста – це питання, яким опікується міська влада. Однак, часто доводиться зіштовхуватися з наслідками людської недбалості та байдужості. Це й засвідчив рейд оперативної групи, до якої увійшли начальник управління житлового господарства Півоварова Світлана Іванівна та заступник начальника КП «Інспекція з благоустрою міста Житомира» Степаницька Тетяна Василівна, представники ЗМІ.
    Загалом, рейд показав, що у центральній частині міста ще підтримується порядок, а на деяких околицях — такі смітники, що без болю на них дивитися просто неможливо. Поблизу банка Надра по вул. Циалковського 4/2, саме перед приїздом перевірки розпочалося показове прибирання території. Адміністрація банка запевнила, що територія, яка закріплена за ними кожного дня прибирається, але…



    Степаницька Т.В. зазначила, що КП «Інспекція з благоустрою міста Житомира», неодноразово відправляла листи банку з вимогою прибирати свою територію.
Найбільше вразили гори сміття поблизу гуртожитку за адресою Космонавтів 20, яким має займатися ЖЕУ завода «Хімволокно». До речі, не кращий вигляд і в середині гуртожитку, повідомляє прес-служба Житомирської міської ради
     Наступним об’єктом для перевірки було кафе «Сафарі» за адресою Космонавтів 54-а. Територія навколо кафе виявилася неприбраною, керівництво кафе відсутнє, а співробітники відмовилися коментувати такий стан речей.
    Загалом рейд показав ще низьку свідомість наших громадян, а також наявність в Житомирі багатьох проблемних об’єктів, які вимагають уваги з боку керівництва міста.

















 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі