Політика

Нардеп Олег Черпіцький: «Де-юре, більшість у парламенті - легітимна»

18 December 2008, 10:53

Розгубленість і істерія народних депутатів від опозиції у парламенті пов’язані з розумінням того, що всупереч сукупності численних процедурних нюансів створення коаліції, вона таки відбулася і розблокувала роботу Верховної Ради.

«Процес пішов, і як би не викручувалися противники сформованої коаліції, апелюючи до статті 83 Конституції України, парламент відновив життєдіяльність», - зауважує народний депутат від БЮТ.

Де-юре, коаліція є легітимною сьогодні, адже згідно з роз’ясненнями Конституційного Суду України чотиримісячної давності, коаліція у ВР створюється на  фракційній, а не індивідуальній основі.

«Тим, хто сьогодні займається арифметикою, в черговий раз намагаючись маніпулювати свідомістю українців, які вже й так втомилися від «голого популізму, хочу нагадати, що в парламенті результативне голосування триває вже тиждень», - говорить бютівець, додаючи: «державі потрібна працююча Верховна Рада України, депутати, які підписали коаліційну угоду це прекрасно розуміють. Нас підтримують представники КПУ та частина «регіоналів», й допоки пануватиме атмосфера здорового глузду у парламентських стінах, ми голосуватимемо за потрібні Україні антикризові законопроекти, не зважаючи на позицію Президента і Партії регіонів».

Прес-служба народного депутата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі