Місто

Які рішення міської ради не погодив Антимонопольний комітет в Житомирській області

23 January 2009, 16:54

Відповідно до частини 4 статті 20 Закону України “Про Антимонопольний комітет України” та Положення про порядок погодження з органами Антимонопольного комітету України рішень органів державної влади, органів адміністративно-господарського управління та контролю, органів місцевого самоврядування щодо демонополізації економіки, розвитку конкуренції та антимонопольного регулювання, органи місцевого самоврядування зобов'язані погоджувати з Антимонопольним комітетом України, його територіальними відділеннями проекти нормативно-правових актів та інших рішень, які можуть вплинути на конкуренцію, зокрема щодо створення суб'єктів господарювання, встановлення і зміни правил їх поведінки на ринку, або такі, що можуть призвести до недопущення, усунення, обмеження чи спотворення конкуренції на відповідних ринках.

Так, станом на 23.01.2009р. відділенням погоджено такі проекти рішень:

Житомирська обласна рада – «Про оренду приміщень»

Миропільська селищна рада Романівського району – «Про затвердження тарифів на житлово-комунальні послуги по КП «Миропільське»

Новоград-Волинська міська рада – «Про погодження тарифів на послуги з захоронення та вивезення твердих побутових відходів ДП «Сервіс-Тара» Новоград-Волинського КОКП»

Словечанська сільська рада Овруцького району – «Про затвердження тимчасових положень щодо регулювання земельних відносин з організації ринку земель»

Про це Житомир.info  повідомляє прес-служба Житомирського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України.

Не погоджено:

Житомирська міська рада – «Про затвердження Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Житомирі та складу конкурсного комітету»

Виконавчий комітет Житомирської міської ради – «Про погодження вартості проїзду пасажирів автомобільним транспортом по місту Житомиру» (1,75 грн. та 2,00 грн. в залежності від годин доби не надано економічного обґрунтування)

Погоджено за умови врахування зауважень відділення:

Житомирська міська рада – «Про затвердження Положення про порядок встановлення розмірів та справляння орендної плати за земельні ділянки в м. Житомирі, які перебувають у державній власності».

Житомир.info  

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі