Місто

В Житомирській області зменшилась абонплата за дротове радіо

5 February 2009, 09:43

На виконання рекомендацій Антимонопольного комітету України, ВАТ «Укртелеком» з лютого ц.р. знизило абонплату за користування послугою стаціонарного радіо з 5 грн до 2,5 грн (без ПДВ). Про це повідомив виконувач обов’язків Голови Комітету Олександр МЕЛЬНИЧЕНКО.

Офіційне підтвердження зниження тарифу міститься в листі ВАТ «Укртелеком» до Комітету №1161-37-1. Новий тариф за користування абонентами основною радіоточкою затверджений наказом ВАТ «Укртелеком» від 28.01.2009 №23.

«Вважаю, що цей крок є правильним, насамперед, щодо тих українців, які мешкають у невеличких містечках, селищах. Для людей, які не мають достатніх заробітків або які живуть лише на пенсію, радіоточка залишається інколи єдиним джерелом інформації. Тому важливо, аби плата за користування стаціонарним радіо була доступною, що і було досягнуто. Безумовно, таке зниження абонплати захистить інтереси мільйонів споживачів послуг проводового радіомовлення», – зазначив Олександр Мельниченко.

Як відомо, наприкінці жовтня «Укртелеком» підвищив абонентну плату за користування радіоточкою з 1,8 грн до 6 грн (з ПДВ), що стало причиною для проведення Комітетом відповідного дослідження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі