Місто

В Житомирі з перевищенням швидкості борються за допомогою ям на дорогах. ФОТО

10 February 2009, 17:06

Навіть якби по Житомиру дозволялося б їздити зі швидкістю 100 кілометрів за годину, ніхто не ризикнув би бити власне авто на осілих розкопках впоперек доріг. Цей спосіб боротьби з перевищенням швидкості під назвою «Стоп-машина по-житомирськи» слід було б, мабуть, запатентувати. Сніг зійшов, рови іще більше просіли. Ось тільки декілька вулиць у Житомирі, по яких водії не можуть проїхати, не згадавши матерів тих, хто розкопав і не засипав: перехрестя Героїв Пожежних і 2 Гранітного перевулку, вул. Бородія, 5, вулиці Котовського, Миру, Адмірала Щасного. На перехресті вулиць 1 травня і Гагаріна провалилась частина дороги і тротуару.

Днями начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун розпорядився в найкоротший термін підсипати осілі розкопки на дорогах. Це завдання він доручив бригадам міського водоканалу та тепломережі – підприємствам, які в більшості випадків і беруть ордери на розкопки для ремонту комунікацій.

«Я прошу терміново підсипати всі розкопки, які проводились у зимовий період, - сказав Олександр Марцун. - Особливо на центральних вулицях, де їздять тролейбуси і маршрутки». Учасники наради з житлово-комунальних питань, що днями відбулася у міськвиконкомі, схвально кивали головами: кляті рови дістали і їх.

 

Такі рови "прикрашають" перехрестя Нового Бульвару і вул. Адмірала Щасного (район економічного факультету Житомирського агроуніверситету) ще з осені 2008-го

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі