Спорт

В Житомирской области ищут футболистов в команду Ахметова ФК «Шахтер». ФОТО

13 February 2009, 17:59

Керівництво футбольного клубу зацікавлене, аби в команду приходило якнайбільше власних гравців. Пошук талановитих футболістів у молодому віці і подальше їх виховання - одна з найголовніших сходинок для досягнення цієї мети.

Василь Попов, тренер-селекціонер ФК “Шахтар”: “Мы изучаем историю украинского футбола. Просматриваем все справочники и наткнулись на команду “Прогресс”. Она гремела еще в СРСР. Многие футболисты из Бердичева и области играют в известных командах. Поэтому мы решили уделить внимание этому турниру”, повідомляє ТРК ВІК.

За можливість потрапити до дитячої юнацької академії “Шахтаря” боролися чотири команди — із Бердичева, Бердичівського району, Житомира та Козятина. Чи не кожний із цих хлопців мріє продовжити славну історію кращого футбольного клубу країни. Тренер-селекціонер відбирає юнаків від 12 до 16 років. У перспективі вони зможуть грати за молодіжку “Шахтар 3”, а потім і у топ-клубі.

Єгор Нечипорук: “Я хочу грати на високому рівні, щоб мене батьки по телевізору могли бачити і пишатися мною”.

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4901.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4902.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4903.full.image.jpg

Василь Попов відзначив азартність гравців із міста Бердичева та району. Але хлопцям не вистачає майстерності, вважає селекціонер. “На олівець” він взяв кількох футболістів житомирського “Олімпійця”. Але це не привід засмучуватися іншим, вважає представник “Шахтаря”. Хлопці повинні вірити у власні сили і підвищувати спортивну майстерність. Тим паче, для цього є необхідні умови. До 14 березня у Гришківцях проходить турнір до річниці утворення Бердичівського району. Щосуботи і щонеділі на майданчику проводиться по 6 матчів.

Автор Юлія Крук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі