Місто

Влада Житомира випрошує у забудовників биту цеглу. І чим побільше!

26 February 2009, 12:40

У Житомирі комунальне автотранспортне підприємство КАТП 0628 безкоштовно приймає відходи будівництва, щоб утрамбувати дорогу на міське сміттєзвалище.

Про це йшлося днями на нараді комунальних служб Житомира.

Начальник КАТП 0628 Володимир Корбут зазначив:

«Ми просимо людей і КВЖРЕПи допомогти нам прокласти шлях на звалище. Полігон знаходиться в аварійному стані, бо 50 років ніхто не займався дамбою, яка тримає фільтри. Якщо ота гидота переллється через дамбу, це буде катастрофа для всього Житомира. Ми робимо все можливе, щоб вода фільтрату випадково не потрапила у річку Тетерів. Адже там міститься вся таблиця Менделєєва. Є речовини, кількість яких перевищує норму у 20 тисяч разів. Це убивча сила. Сьогодні ми безкоштовно приймаємо будь-які відходи будівництва – землю, пісок, биту цеглу і плитку, - аби підвищити рівень дороги на звалище».

Начальник КАТП повідомив, що на сьогодні з допомогою житомирян працівники підприємства вже вивезли 900 кубічних метрів буд відходів, землі та піску. Треба іще 750 кубів, щоб «спокійно пережити весну». Адже під час весняних розливів дороги на звалище практично немає.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі