Культура

Житомирский клуб фотографов „Фотосфера” открыл выставку фотографий

19 November 2009, 17:11

Житомирський фотоклуб «Фотосфера» та HD-studio  апрошують усіх житомирян і гостей міста на відкриття фотовиставки, присвяченої річниці діяльності клубу. Відкриття відбудеться в четвер, 19 листопада в приміщенні торгівельного центру «Глобал». Там же розміщені фотороботи. Тож познайомитись з творчістю житомирських фотографів можна буде на протязі декількох тижнів після відкриття.

На виставці  представлено 30 фотографій учасників клубу. Є серед учасників і перспективні кандидати на вступ до клубу. Виставка не має чітко визначеної тематики, це своєрідна презентація «Фотосфери» для житомирян.

Хоча клуб є доволі молодим, він вже встиг „засвітитись” на всеукраїнському рівні. Житомирський клуб потрапив до десятки найкращих фотоклубів України 2009 року. Роботи учасників брали участь у V Міжнародній фотоярмаці у Києві. А ще були числені публікації, участі у фотоконкурсах і рейтингах, цікаві і пізнавальні подорожі та фототури. Завдяки постійному спілкуванню і обміну досвіду значно зріс рівень майстерності самих учасників.

В Житомирі багато талановитих і перспективних фотографів, втім побачити і оцінити їх роботи немає жодної можливості. Фотовиставки для нашого міста – рідкісна подія. Експозиція в Глобалі – рідкісна можливість познайомитись із творчістю місцевих аматорів.

 

Члени фотоклуба "Фотосфера"

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі