Культура

Океан Эльзы представит новый альбом "Dolce Vita" в Житомире

12 March 2010, 10:25

Українська група "Океан Ельзи" 10 березня у Києві презентувала новий, сьомий за рахунком, альбом.

Він вийшов під назвою Dolce Vita.

На підтримку нового альбому пройде великий концертний тур, що охопить понад 70 міст в Україні, Росії, Європі та США.

У новий диск увійшли 13 композицій: 1. Онлайн; 2. Небо над Дніпром; 3. Надя; 4. Я так хочу...; 5. На лінії вогню; 6. Більше для нас; 7. Ордени; 8. З тобою; 9. Ще один день; 10. Королева; 11. 18 хвилин; 12. Компас; 13. Dolce Vita.

В українському виданні альбому буде один бонус-трек - українська народна пісня "Ой, чий там кінь стоїть" у виконанні Святослава Вакарчука. У записі композиції взяв участь Національний симфонічний оркестр України.

Автором 10 пісень, що увійшли до альбому Dolce Vita, став Святослав Вакарчук. Музику до двох пісень ("Королева" і "Компас") написав гітарист групи Петро Чернявський, ще до однієї - "Ще один день" - басист Денис Дудко.

Перший сингл платівки Dolce Vita, пісня "Я так хочу...", з'явився в ефірах радіостанцій в листопаді 2009 року. У перші тижні ротацій пісня зайняла вищі рядки хіт-парадів в Україні, Росії та Білорусі.

Крім того, за даними компанії MOON Records, на сьогоднішній день "Океан Ельзи" - лідер з продажу CD серед усього світового каталогу на території України.

На підтримку альбому пройде великий концертний "Dolce Vita тур", який охопить більше 70 міст в Україні, Росії, Західній Європі і Північній Америці.

Окрім Києва, "Океан Ельзи" відвідає також такі українські міста: Львів, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький, Вінниця, Одеса, Харків, Луганськ, Донецьк, Северодонецьк, Дніпропетровськ, Полтава, Суми, Черкаси, Запоріжжя, Кривий Ріг, Кіровоград, Миколаїв, Херсон, Сімферопіль, Севастопіль, Ужгород, Житомир, Чернігів.

Крім цього, концерти в підтримку платівки пройдуть у десятка містах світу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі