Культура

«Перша нота» завітає до Романова та Баранівки

7 April 2010, 12:52

Найпопулярніший в області фестиваль дитячого співу “Перша нота» розпочинає серію відбіркових турів у містах та районах Житомирщини.

Вже в суботу, 10 квітня, перші прослуховування відбудуться у Баранівці (районний будинок культури, початок 10-00) та Романові (Районний БК, початок 15-00).

До переліку міст, які відвідає творча група конкурсу, також увійшли Овруч, Черняхів, Новоград-Волинський, Малин, Радомишль, Бердичів і Житомир.

В конкурсі традиційно можуть взяти участь діти віком від 6 до 16 років. На переможців відбіркових турів очікує перший досвід роботи у студії звукозапису, школа танцю, інтерв’ю на радіо та телебаченні.

Традиційно семеро найкращих співаків щороку визначає журі, до складу якого входять популярні естрадні виконавці, композитори і продюсери.

У минулі роки до складу журі входили співаки Вєра Брєжнєва, Фома з гурту «Мандри», Юрій Градовський з «Древлян», продюсер Валерій Нужда.

Організатори «Першої ноти» радіо «Житомирська хвиля» та Студія «Ц-ТВ» запрошують всіх охочих взяти участь в улюбленому конкурсі дітей Житомирщини.

Слідкуйте за телевізійною версією проекту на каналі „Житомир” та „Тоніс”. Спонсор показу ТМ „Рудь”. 

  

  

  

    

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі