Культура

У Житомирській області відібрано 8 чергових фіналістів «Першої ноти»

21 April 2010, 11:15

Восьмеро учасників фіналу відібрали організатори конкурсу «Перша нота» у Овручі та Черняхові. До списку фіналістів потрапили овручанки 14-річна Ірина Шваб та 16-річна Олена Толкач, Олена Гетьман з Ігнатполя, Марія Дивинська із Першотравневого і Альона Кот з с.Велика Хайча Овруцького району.

Як повідомляє «Житомирська хвиля», Черняхів на фінальному гала-концерті «Першої ноти» представлятимуть Марія Колядич (10 років) та Юрій Хоменко (16 років). А Карпусь Ангеліна, яка приїхала на прослуховування до Черняхова з Радомишльського району, теж стала фіналісткою. Вона домагалась своєї перемоги три роки поспіль і брала участь у минулорічних відбіркових турах.

Цікавим фактом цього тижня стала перемога учасниці заочного туру Марійки Колядич, яка ще у лютому надіслала на «Житомирську хвилю» записану пісню і гарно заспівала на очному турі. Всього цього тижня участь у конкурсі взяло сімдесят юних дарувань.

Вже 24 квітня «Перша нота» шукатиме таланти у Бердичеві. Радіо «Житомирська хвиля» та Студія ЦТВ запрошують дітей від 6 до 16 років на прослуховування. Інформаційний спонсор – ТРК ВІК, відбірко вий тур проходить за підтримки Бердичівської міськради і мера міста Василя Мазура.

Організатори щиро дякують за активну підтримку проекту генерального спонсора – ТМ «Рудь».

 

Переможці в Овручі: Марія Дивинська, Олена Гетьман, Олена Толкач, Ірина Шваб та Альона Кот

 

 

 

 

 

Переможці відбіркового туру у Черняхові: Ангеліна Карпусь, Юрій Хоменко та Марія Колядич

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі