Культура

«Перша нота» у Бердичеві. Фото

26 April 2010, 11:15

Учасники «Першої ноти» перемагають на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

7-річна Іринка Лавренчук з Баранівки отримала запрошення на участь у Всеукраїнському дитячому фестивалі «Крок до зірок», а з Луцька з другого міжнародного конкурсу баяністів та акордеоністів з перемогою повернувся овручанин Іван Завадський: «Я був на міжнародному конкурсі баяністів, де здобув третю премію в категорії «Б», це категорія музичних училищ. Всього було більше 30 учасників із України, Польщі та Білорусі».

Ще одне досягнення «першонотівців» - право представляти Україну у Міжнародному дитячому фестивалі «Новая волна 2010». Цими вихідними його виборола житомирянка Анна Кукса:

«Десять человек из Украины пригласили в Москву. Первый отборочный день был трудным – было 89 участников из разных стран. На следующий день отобрали 34 человека, в том числе из Украины - 5. Второй день был намного сложнее, так как это финал. Когда  прозвучало мое имя, я была очень рада. Совсем не верилось в то, что меня взяли в финал "Новой волны", который  будет проходить в августе в Артеке».

А цими вихідними «Перша нота» відвідала Бердичів, даючи шанс молодим співакам розкрити свої таланти і стати відомими.

Як повідомляє «Житомирська хвиля», до списку фіналістів «Першої ноти» у Бердичеві потрапили чотири конкурсанти.

Це ліцеїстка Олена Мазунова, десятикласниця Олена Шинкар, а також дев’ятикласник Садківської школи (Бердичівський р-н) Тарас Романенко та представник Коростеня Андрій Григоренко. Журі також відзначило спів Анни Коксун, Руслана Лобознюка та Вікторії Денисюк, які змагалися у другому етапі конкурсу і вже наступного року можуть скласти достойну конкуренцію учасникам відбіркових турів.

 

 

Переможець "Першої ноти-2009" Тетяна Ігнатенко (Бердичів)

Лабознюк Руслан

Вікторія Денисюк

Переможці відбіркового туру "Першої ноти" у Бердичеві (зліва направо): Андрій Григоренко, Олена Мазунова, Олена Шинкар та Тарас Романенко

 

Організаторами конкурсу виступають радіо «Житомирська хвиля» (шеф-редактор Артур Самарцев) та студія «Ц-ТВ» (творчий директор Іван Кваша).

За два тижні у житомирському міському Палаці культури відбудеться наступний кастинг для бажаючих потрапити до фіналу найпопулярнішого у області конкурсу дитячого співу «Перша нота». 

Початок прослуховування у Житомирі о 10-й годині.

Генеральний спонсор проекту – ТМ «Рудь».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі