Місто

Віталій БОЙКО: «25 вересня в Житомирі - День Покупок під музику королеви диско C.C.Catch» (обновлено)

7 September 2010, 10:30

 Житомир в очікуванні головного відкриття цього року. 25 вересня свою роботу розпочне ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕЧОВИЙ КОМПЛЕКС, і розпочне треба сказати грандіозно – концертом королеви диско всесвітньо відомої співачки C.C.Catch. Щоб підтвердити цю новину, а також дізнатися інші подробиці ходу реалізація проекту, ми вирішили поспілкуватися з однією із головних осіб проекту, директором компанії UTG Віталієм БОЙКО, який є одним із ініціаторів ідеї створення в Житомирі сучасного ринку європейського формату.

 Пане Віталій, почну із сенсації… То чи дійсно в Житомир їде C.C.Catch ?!!!
 
Так – це правда, контракт із легендарною групою підписано позавчора. Ми намагалися знайти таких зірок, які б зробили відкриття «Центрального Речового Комплексу» та День народження ТРЦ «Глобал UA» наймасштабнішою подією року у Житомирі. Це буде перший в історії Житомира виступ зірок, такого масштабу. Додам, що виступ C.C.Catch - лише одна із багатьох причин завітати 25 вересня в «район Глобалу». За усталеною традицією, остання субота вересня – День народження ТРЦ «Глобал UA». Цього року житомирянам будуть запропоновані виступи великої кількості музикантів. Пивний фестиваль. Різноманітні шоу-програми. Подивитися буде на що!  
 
Ринок буде відкрито 25 вересня?
 
Однозначно, ринок розпочне свою роботу в цей день, будівельники – встигнуть! Можливо, не усі торгові місця заповняться товаром, але ті хто розпочне свою роботу 25 числа отримають абсолютний привілеї у вигляді 70-80 тисяч відвідувачів святкового дня у Глобалі.
 
Саме тому, ми створюємо під цю дату оптимальні умови для підприємців, щоб той величезний потік покупців зміг обирати покупки із великого асортименту товарів. І саме тому, для тих хто розпочне роботу разом із ринком ми гарантуємо що, сьогоднішні пільгові ціни на торгові місця будуть діяти увесь строк дії договору. Це дуже важливо, адже конкуренти лякають наших партнерів, тим що сьогоднішні вигідні умови, після запуску ринку будуть переглянуті. Запевняю усіх хто розпочне роботу 25 числа - ціна в договорі буде незмінною весь зазначений термін. А нова ціна буде стосуватися лише тих, хто почне свій бізнес в нашому комплексі після 25 вересня
 
На які ще преференції можуть розраховувати підприємці?
 
До 25 вересня в нас діють 50% знижки на обладнання, а вже з 26.09 оплачується 100% вартості обладнання. Також ми гарантуємо 50% знижки на оренду у жовтні, а у разі виникнення будь-яких проблем підприємці «першої хвилі» матимуть можливість передачі свого торгового місця у суборенду і не будуть відчувати на собі ніяких штрафних санкцій.
Всі ці перелічені пункти є абсолютними істинами для нас, якими ми хочемо показати, що інвестори цього проекту, як ніхто інший зацікавлені у «постійності» під дахом комплексу. Для нас найкращий торговець, той який має постійну вигоду від співпраці з нами!
 
А які привілеї будуть мати покупці 25 вересня?
 
Ми зробимо так, щоб жоден покупець, не залишився у цей день без подарунку! Скажу відверто, якщо ви плануєте придбати якусь річ, раджу не поспішати, адже 25 вересня в нас буде величезний вибір за дуже привабливими цінами. Ми вже домовилися з підприємцями Центрального Речового Комплексу, що у цей день вони запропонують великий вибір товару з мінімальною націнкою, тому у цей день люди зможуть придбати уподобану річ за найкращою ціною. Також перші покупці Центрального Речового Комплексу отримують білети на дегустацію пивного фестивалю. Одним реченням, я би назвав 25 вересня в Житомирі «Днем Покупок під музику королеви диско C.C.Catch.
 
Яка заповнюваність ринка сьогодні?
 
Не дивлячись на ті страшилки, які розповідають про нас, можу рапортувати, що усі житомирські власники великої та середньої ринкової торгівлі вже мають свої точки у Центральному Речовому Комплексі, забезпечивши 100% заповнюваність його першої черги і 55% - другої, яку ми взагалі-то планували відкрити у 2011 році. Також у наступному році ми планували відкрити другий поверх комплексу, на якому б розмістили малих (починаючих) торгових підприємців, проте на їх прохання вже з 25 вересня буде створений тимчасовий сектор, щоб усі підприємці, у тому числі й починаючі, змогли почати роботу у цей сприятливий для торгівлі день.
 
Які товари будуть мати найкраще представництво у «Центральному Речовому Комплексі»? 
 
Чудово йде набір підприємців, які пропонують одяг та шкіро-хутряні вироби. Останнім часом активізувалися «взуття» та «господарка». Не буду заперечувати, що є недобір «спорттоварів», і ми закликаємо продавців цієї групи активніше вести себе. Досвід минулих проектів показує, що спорттовари користуються на ринках чи не найбільшим попитом.  
 
А чому ви не відповідаєте на критичні виступи у ЗМІ конкурентів?
 
А навіщо… Ми будемо робити найкращий ринок, створювати найкращі умови, а підприємці та покупці самі оберуть, де їм купувати і де продавати. Влаштовувати словесні ринкові війни – безглуздо, бо слова це слова, а створення суперсучасного речового комплексу велика справа.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі