Політика

Ірина Синявська стала кандидатом на посаду Житомирського міського голови

9 October 2010, 16:47

9 жовтня Ірина Синявська отримала посвідчення кандидата на посаду міського голови. Вручення відбулося в урочистій атмосфері в присутності представників преси та гостей.

Раніше повідомлялося, що пані Синявська балотуватиметься на посаду міського голови від Християнсько-Демократичного Союзу.

«Ірина Максимівна – це людина, яка добре знає наше місто і його проблеми.  Це мудрий політик і хороша людина. Тому кращого міського голову тут годі й бачити», – розповів журналістам голова Житомирської міської організації Християнсько-Демократичного Союзу Олександр Харчишин.

Сама Ірина Максимівна налаштована рішуче.

«Це не азарт і не амбіції. Я обіцяла людям упродовж двох років, що піду на цю посаду. За цей час до «Житомирської ініціативи» зверталися цілі  колективи житлових будинків. Я хочу дати людям можливість вибирати», – зазначила кандидат на посаду Житомирського міського голови Ірина Синявська.

За її словами, Житомир суттєво програє порівняно з іншими українськими містами.

«За останні півроку я об’їздила практично всю країну. Мені боляче дивитися на Житомир, незважаючи на те, що якась частина позитиву тут з’явилася. Однак порівняно навіть з сусідніми містами – Хмельницьким і Вінницею – за Житомир серце болить. Хочеться, аби було краще. І я докладу усіх зусиль, щоби Житомир процвітав і його жителі не просто жили краще, а могли безпосередньо впливати на представників влади. Адже влада повинна насамперед дбати про інтереси громади і вирішували проблеми людей», – переконана Ірина Максимівна.

 

Прес-служба ХДС

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі