Культура

У Житомирі знають імена дітей, які найкраще малюють

25 October 2007, 11:53

24 жовтня в Житомирі відбулося нагородження переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку “Моє рідне місто”, організованого Асоціацією міст України та громад.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

За кращі роботи учасники конкурсу отримали цінні подарунки і Подяки житомирської мерії та Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України.
“Асоціація міст України та громад щорічно проводить Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку "Моє рідне місто". У 2007 році на розгляд журі І етапу конкурсу було подано більше 80 робіт”, - зазначила голова журі, виконавчий директор Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України та громад Ольга Фаріон.
Вона також поінформувала, що при оцінюванні дитячих малюнків враховувались творчий підхід, повнота розкриття теми та рівень володіння технікою виконання робіт.
Переможцями у конкурсі малюнку "Моє рідне місто" визнано і нагороджено:
І місце - Іллю Луференко за малюнок "Золота осінь у парку";
ІІ місце – Дарўю Кострицю за малюнок "Житомиру – рідному місту";
ІІІ місце – Ольгу Силіну за малюнок "Осінь" та Юлію Коцюбинську за малюнок “Вода – джерело життя”.
Також були відзначені роботи Надії Хоменко “Хай колоситься мій Житомир”, Ростислава Бризінського “Екологічні чудо-машини Житомира”, Костянтина Філатова “Водогінна вежа”, Тетяни Кемпки “Здорова молодь – здорове місто”, Дарини Данилюк “Памятник жертвам голодомору”, Евеліни Дємідової “Собор”.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі