Події

В Житомирській області суд скасував незаконне рішення міськвиконкому і повернув державі санаторій

3 November 2011, 16:20

Органами прокуратури вжито заходи до повернення майна, яке державою було передано профспілкам у користування та у подальшому незаконно вибуло із державної власності.

Як повідомили Житомир.info в прес-службі Генеральної прокуратури України, на початку листопада судом першої інстанції задоволено позов прокуратури Житомирської області, апеляційними судами залишено без змін три рішення суду, якими задоволено позови органів прокуратури Чернігівської і Чернівецької областей та скасовано за апеляційною скаргою прокуратури Донецької області одне рішення суду.

За позовом прокуратури Житомирської області господарським судом цієї області 01.11.2011 визнано незаконним та скасовано рішення виконкому Коростишівської міської ради, на підставі якого право власності на майновий комплекс «Санаторій для батьків з дітьми «Тетерів» загальною площею понад 9,2 тис. кв. м. та вартістю більше 5,3 млн. грн. неправомірно оформлено за дочірнім підприємством «Санаторій для батьків з дітьми «Тетерів» ЗАТ ЛОЗПУ «Укрпрофоздоровниця». Також право власності на згадане майно визнано за державою в особі Фонду державного майна України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі