28 March 2024, 16:43 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

Черняхівській школі в статусі середньої – 5 років

  День народження школи – це свято для всіх!

Хай лунає в ній завжди учнів радісний сміх.

Хай збирають нас дзвоники ранком щодня,

Хай щасливою буде родина шкільна!

 Важливою подією для черняхівців стало святкування 5-річного ювілею  Черняхівської загальноосвітньої школи як школи  І-ІІІ ступенів. Воно відбулося 19 вересня. Ця приємна подія, окрім школярів, їхніх батьків та педагогів, зібрала багато гостей, зокрема близьких родичів призера чемпіонату світу з шахової композиції Миколи Кондратюка.

sdc15715

sdc15699

 На святі раді були бачити народного депутата України Павла Дзюблика, голову райдержадміністрації Михайла  Ігнатенка, голову райради  Івана Бовсунівського, начальника відділу освіти райдержадміністрації, депутата облради  Григорія Сташенка, голову батьківського комітету Ірину Ніколайчук, голову районної громадської організації «Бойове братство ветеранів АТО» Юрія Коритка, волонтера Людмилу  Совсімову.

 sdc15740

 Не обійшлося і без подарунків. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Григорій Сташенко вручив від т.в.о. голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича музичний центр, директор ТОВ ДП «Рельполь –Альтера» Богдан Пужак вручив матраци для ліжечок у спальну кімнату, директор ТОВ «Юро Ламбер» Антон Йозеф ван ден Хюрк  подарував для кімнати, у якій розмістять бібліотеку,  жалюзі.

 Прикрасило заходи свято квітів, до якого учні підготували патріотичні композиції. До того ж вони разом із педагогами  традиційно передали на передову подарунки та продукти.

 sdc15704

 Досконалою і водночас зворушливою  була  частина святкової програми, яка проходила  у великій залі районного будинку культури.

 Народний депутат України Павло Дзюблик  традиційно відзначив кращих із кращих школярів грошовими преміями та побажав їм ще більших  успіхів.

sdc15718

 «Ювілею школи передувала кропітка робота всього педагогічного колективу, – зазначила в своєму виступі директор навчального закладу Галина Шлапак. Вона вручила  нагороди, дипломи та грамоти кращим учням. Подякувала всім,  хто прийшов та взяв активну участь у святкуванні, передала вітання від колишнього директора школи Аркадія Дем’яновича Супрунова.

sdc15777

sdc15754

 Начальник відділу освіти райдержадміністрації, депутат обласної ради  Григорій Сташенко  нагородив кращих педагогів, вручив школі цінний подарунок.

 Вітання гостей заходу перепліталися з чудовою концертною програмою, в якій взяли участь учні та вчителі.

 Приємно було усвідомлювати, що сьогодні ця школа є однією з найкращих не тільки в області, але й загалом в Україні. У першу чергу це здобуток її директора Галини Шлапак, педагогічного, учнівського та батьківського колективів, а також усіх, хто допомагав і допомагає цьому навчальному закладу.

 5 років - час, коли, озирнувшись назад, оцінюєш досягнення, перемоги, сумуєш через помилки, стверджуєш традиції, тому що попереду ще все життя і можна перевіряти, змінювати, дивувати, захоплювати та захоплюватися, надихати і прагнути.

 Черняхівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – це великий, дружний, працьовитий і творчо мислячий колектив учителів, батьків і учнів. Це – родина, у якої і радощі, і невдачі – навпіл. Це колектив-шукач, який прагнедо всього нового, прогресивного. Це урокий свята, це олімпіади й конкурси, це вечори й екскурсії, це мандрівки, це зустрічі з друзями школи…

 Отож, рідно школо, нехай тече голубим безмежжям щастя твоїх вихованців, хай врожайною буде твоя педагогічна нива, хай високо в небі, обнявшись із сонцем, пливе веселкою доля твоєї великої, дружної родини.

 sdc15713

 sdc15735

 sdc15738

sdc15711

sdc15761

sdc15709

sdc15768