28 March 2024, 20:35 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

У Черняхові пройшов святковий концерт з нагоди свята 8 березня

         Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають представниці прекрасної статі у всьому світі, свято, яке не залишило без уваги і жінок нашої рідної Черняхівщини.

Святковий феєричний концерт підготували мистецькі колективи районного центру. Як завжди, зал був переповнений: черняхівці раді насолоджуватися талантами художньої самодіяльності. Перед жінками – мамами, бабусями, доньками і сестрами – першими виступили учасники танцювального клубу «Кристал». Потім звучала пісня про Марічку у виконанні заслуженого працівника культури Василя Капустіна. Справжнім подарунком для жінок і дівчат став виступ Павла Гриня, Василя Капустіна, Руслана Кулеші та Юрія Тишкевича.

Фото Юрия Малашевича.

Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень. Так, від імені всієї сильної частини району з вітальним словом до жінок звернулись чоловіки-представники районної влади: голова райдержадміністрації Павло Ігнатенко та голова районнї ради Іван Бовсунівський.

       «Я пишаюся тим, що в нашому районі  працюють і живуть  такі чудові жінки. Милі наші! Ми в неоплатному боргу перед вами – від першого до останнього подиху. Я хочу зізнатися усім вам у коханні і попросити вибачення за всі ті негаразди, які ми, чоловіки, вам інколи приносимо» - зворушливо наголосив у своєму виступі Павло Михайлович.

У своєму зверненні до прекрасної половини голова районної ради Іван Бовсунівський  зазначив, що жінки є джерелом влади та натхнення чоловіків. «Ви – розтоплюєте наші чоловічі душі, приносите мир та щастя в оселі, грієте наші серця» – з такими палкими словами звертався до всіх присутніх в залі жінок Іван Павлович.

         Дуже чуттєвим був виступ вихованців черняхівського ДНЗ №1. Вони залюбки декламували вірші, співали пісню про віночок для своїх матусь.

Далі вихованці будинку дитячої та юнацької творчості виконали хвилючу пісню про маму.

Своєю особливою майстерністю й емоційністю виконання глядачам до вподоби стали  танцювальні номери,  які для всіх присутніх подарували учні Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ст., будинку дитячої творчості, спортивної школи.

Цього дня на сцені лунали також пісні у виконанні Насті Іванюхи, Вікторії Мангуш та інших солістів. Чудовим був виступ гурту «Терен», який дарував свої пісні і гарний настрій усім жінкам, тому, затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь цього свята.

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Фото Юрия Малашевича.

 

Фото Юрия Малашевича.

        

         Підготував Юрій МАЛАШЕВИЧ

 

         Фото Тетяни ВЕСЕЛОВСЬКОЇ