19 April 2024, 08:25 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

Черняхівській школі в статусі середньої – 6 років

Важливою подією для черняхівців стало святкування 6-річчя Черняхівської загальноосвітньої школи як школи І-ІІІ ступенів, яке проходило як загальношкільна святкова конференція «З Днем народження, рідна школо!» Захід відбувя 18 вересня у актовій залі школи. Ця приємна урочиста подія, окрім школярів, їхніх батьків та педагогів, зібрала багато гостей, зокрема у святкуванні взяла участь голова Житомирської організації Національної спілки письменників України відома поетеса Світлана Штатська (Гресь).

На святі раді були бачити голову районної ради Івана Бовсунівського, помічника народного депутата України П. Дзюблика Наталю Ковшевну, начальника відділу освіти райдержадміністрації, депутата обласної ради Григорія Сташенка, депутата обласної ради Андрія Руденького, селищного голову Івана Бабицького, депутата районної ради Руслана Трояченка, начальника ТМО Віталія Ніколайчука, голову батьківського комітету Ірину Ніколайчук, директора районного будинку культури Василя Капустіна, який цього дня порадував гостей своєю чудовою піснею.

Урочистостям передувала кропітка робота всього педагогічного колективу, – зазначила в своєму виступі директор навчального закладу Галина Шлапак. Вона вручила нагороди, дипломи та грамоти кращим учням. Подякувала всім, хто прийшов та взяв активну участь у святкуванні.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації, депутат обласної ради Григорій Сташенко, Андрій Руденький та голова профспілки працівників освіти району Валентина Чернявська нагородили кращих педагогів, вручивши при цьому школі цінний подарунок.

Наталя Миколаївна від імені народного депутата України Павла Дзюблика, який у цей день також святкував свій день народження, передала теплі слова вітання і як вже склалось традиційно відзначив кращих із кращих школярів грошовими преміями та побажав їм ще більших успіхів.

Вітання гостей заходу перепліталися з чудовою концертною програмою, в якій взяли участь учні та вчителі.

Знаковим стало те, що відзначення дня народження навчального закладу перший раз пройшло в новому актовому залі школи.

Приємно було усвідомлювати, що сьогодні ця школа є однією з найкращих не тільки в області, але й загалом в Україні. У першу чергу це здобуток її директора Галини Шлапак, педагогічного, учнівського та батьківського колективів, а також усіх, хто допомагав і допомагає цьому навчальному закладу.

Фото Черняхівськи Загальноосвітня Школы.

Фото Ярославы Гапоновой.

Фото Ярославы Гапоновой.

Фото Yuriy Malashevich.

Фото Yuriy Malashevich.

Фото Yuriy Malashevich.

Фото Yuriy Malashevich.

 Фото Yuriy Malashevich.