29 March 2024, 01:23 Житомир: °C
Александр Пашковский
Военнослужащий, программист

Шоста хвиля мобілізації

 

Як повідомляють представники військових комісаріатів та Генштабу у ході шостої хвилі мобілізації будуть покликані в рівних пропорціях військовозобов’язані, які мають досвід військової служби, та ті, хто раніше не служив.

Задачею мобілізації є повна ротація тих, хто був призваний на військову службу у ході її третьої хвилі влітку 2014 року. Планується призов військовозобов'язаних чоловіків віком від 25 до 60 років та військовозобов'язаних жінок віком від 25 до 50 років.

Поспілкувавшись в зоні АТО (Донецька область) з представниками військоматів, я дійшов висновку, що в цілому по Україні дуже багато диванних воїнів, готових в Мережі розказувати про те, як потрібно "любити Україну": тобто критикувати владу, організовувати пікети, демонстрації, флеш-моби і т.д. Однак, мало хто з них готовий взяти до рук зброю та вирушити на передову, щоб зупинити "східне зло" на тій території і не дати йому розповзтися по всій Україні. Адже ми воюємо не за тих, хто при владі, хто краде або наживається за рахунок українців!!! Особисто я воюю за свою сім'ю, за свою землю і за право обирати гідне майбутнє для своїх дітей!

Маючи зовсім трохи часу, я вирішив написати те, що написав, бо сподіваюсь, що в Житомирі достатньо Патріотів України, які здатні боронити країну від зовнішнього агресора та дати шанс тим хлопцям, що зараз сидять в окопах, поїхати до родини, відпочити та з новими силами продовжити боротьбу з ворогом!

Слава Україні! Слава воїнам АТО!