29 March 2024, 03:29 Житомир: °C
Александр Пашковский
Военнослужащий, программист

ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО ОЧІЛЬНИКА СБУ! ЧОГО ЧЕКАТИ???

 Сьогодні Верховна Рада України призначила нового керівника СБУ – Василя Грицака. За його призначення проголосували 340 депутатів!!! – чесно кажучи, не пам’ятаю такого рівня довіри народних депутатів до будь-кого з очільників силових відомств. Тай взагалі, такий рівень підтримки призначень чи законів останнім часом велика рідкість, тому це є достатньо показовим фактом.

Хочу поділитися думками, а чого чекаємо від Грицака ми – військові?

Все просто – перше чого хочуть військові це активізації роботи в АТО. Досить терпіти поки сєпари ходять поміж військових на звільнених територіях та передають інформацію «своїм генералам», а потім їх артилерія б’є точно в ціль! Досить терпіти зрадників в штабі! Досить терпіти псевдо учасників АТО, які, зловживаючи службовим становищем, наживаються на поставці неякісних бронежилетів військовослужбовцям, продажі пального, яке потрібне техніці на передовій! Досить, панове штабісти, розказувати, що військові забезпечені пайками!!! Так! Забезпечені!!! Але завдяки волонтерам!!!

Ми військові, які знаходяться в зоні АТО, очікуємо від Голови спецслужби, захисту нашого тилу, гарантій того, що нам на передову буде вчасно доставлятися зброя та боєприпаси, справна техніка, пайки та вода. І, що закабанілим штабним генералам не буде більше можливості наживатися на горі наших сімей.  Ми очікуємо, що такому професіоналу як Грицак (а це не пусті слова – це власний досвід, отриманий під час проведення спільних бойових завдань в зоні АТО під керівництвом генерал-полковника) вдасться ефективно боротися і з корупцією, і з сепаратистами. Сподіваємося, що контррозвідка та боротьба з корупцією стануть пріоритетами в роботі спецслужби.

В добру путь товаришу генерал-полковнику! Великих Вам звершень у подоланні зовнішнього та внутрішнього ворога! СЛАВА УКРАЇНІ!