20 April 2024, 12:16 Житомир: °C
Александр Пашковский
Военнослужащий, программист

«Майдан 3.0» ? «НОВОРОССИЯ»

 

Листаючи сторінки ВК та Фейсбук частенько натрапляю на думки «патріотів» «А чи не пора нам Майдан 3.0 зробити?». Багато хто скаже: «Давно пора! Комунальні платежі звірячі, курс долара пиз…ць, зарплата стабільно мала, корупція зашкалює… Терпіти немає сил!!!».

Я погоджуюсь з такими висловлюваннями. ТЕРПІТИ НЕМАЄ СИЛ!!!

Та давайте з вами подумаємо, що принесе нам той «Майдан 3.0»?

Я думаю, по-перше – зміну влади, по-друге – вибори або ж захоплення влади тим, у кого автомат (тоді без виборів), по-третє – ще краще «покращення життя» - таке як в Новоросії.

Не вірите? Запитайте у жителів Новоросії!!!

Бо хто б не прийшов до влади сьогодні, не зможе покращити життя людей вже завтра. Пора нам уже це зрозуміти. Держави не будуються за один день, місяць чи рік. Для того щоб побудувати щось достойне потрібні роки кропіткої, послідовної роботи. Повинна бути стабільність. Нажаль в Україні стабільно було лише при Кучмі. Бо «правив» він два строки підряд. І міг впроваджувати свою політику цілих десять років. Після «Майдану 1.0» прийшов Ющенко, який обіцяв покращити життя вже завтра та намагався змінити політичний вектор України в сторону Європи, однак загрався у історичну справедливість. Замість будувати сьогодення – п’ять років будував пам’ятники…догрався. І як наслідок феєрично програв вибори. При цьому, усі почали згадувати, що при Кучмі жилося краще.

Прийшов Янукович, який обіцяв покращити життя вже сьогодні та змінив вектор Ющенка на сто вісімдесят градусів. Грав свою політику більше трьох років – догрався – покращення життя не відбулося, люди почали думати, що при Ющенку жилося краще. Результат - «Майдан 2.0» або «Революція Гідності». В результаті «дружній сусід» без оголошення війни почав війну. Під час війни ми провели вибори – вибрали Порошенка, який обіцяв покращити життя вже сьогодні…стоп… не так... «жити по-новому». Дали йому рік, життя не покращилось. Хтось уже каже, що при Януковичу жилося краще. І ми знову хочемо «Майдан 3.0». Для чого? Щоб знову впевнитися, що нова влада, яка прийде, не зможе покращити життя вже сьогодні чи завтра? І за півроку почати «Майдан 4.0», потім «Майдан 5.0»?…

Що тоді буде з країною? Не думали? Варіант лише один – повне зубожіння народу, втеча іноземного інвестора, Європа закриє кордон з Україною, бо не захоче, щоб українські бандити зі зброєю почали грабувати прикордонні райони і лізти в глиб Старого Світу, не схоче Європа і гроші виділяти на «Сомалі 2.0», а США тим більше не захочуть. Тому вони підуть.

А тепер подумаємо кому ж це вигідно? Очевидно – «дружньому сусіду», який реалізує план створення «Новоросії», а ту Україну, що залишиться, залюбки прийме у Митний Союз і скаже: «Ось бачите, ми ж казали, що ми ваші друзі!».

То ж може у нерівності «Майдан 3.0» ? «НОВОРОССИЯ» замість знаку питання можна поставити знак дорівнює?.....