29 March 2024, 11:09 Житомир: °C
Александр Пашковский
Военнослужащий, программист

«ВСІ НА МАЙДАН!!!» - «А МИ У НАСТУП!!!» Або як ФСБ готується до реваншу псевдореспублік!!!

 Скупчення важкого озброєння поблизу лінії розмежування, провокативні обстріли українських позицій, представників ОБСЄ та окупованих міст, завезення на суміжну, підконтрольну Україні територію (Красногорівка, Світлодарськ, Авдіївка…) «мирних жителів» для того, щоб останні повідомили ОБСЄ про порушення Україною «Мінських угод», провальне голосування за відставку прем’єр-міністра і раптове поширення закликів про невідкладне проведення нового «майдану», але чомусь???? з вимогою відставки…Президента!!!???

Це ніщо інше, як прояви нового задуму ФСБ та інших російських спецслужб по відновленню контролю над Україною, становлення підконтрольних ним псевдореспублік (в адміністративних кордонах Донецької та Луганської областей) для вічної дестабілізації обстановки в Україні, зубожіння населення нашої держави та, як наслідок, повної залежності України від Кремля.

Читаючи заклики до проведення нового майдану з вимогою відставки Президента, а потім і всіх: Верховної Ради, Кабінету Міністрів і т.д., задаюсь лише одним питанням: ЩО ДАЛІ? Кого ви пропонуєте посадити в крісло Президента, Прем’єра і т.д., ЯКИЙ ПЛАН ДІЙ?

Я відповім – плану дій у українців не було і не має. Є ПЛАН КРЕМЛЯ: під загальний «шумок» з’явиться якийсь псевдолідер, 100% агент ФСБ, який буде розказувати про гарне життя в найближчому майбутньому, йому будуть кричати «Вася наш президент», пана Порошенка і компанію змусять втекти з країни (можливі і інші варіанти усунення), армія залишиться без керівництва, тоді в дію підуть терористи на Сході…

Потім ми проведемо «вибори», а можливо і без них владу в свої руки візьме якийсь «Вася», якого «майдан» оголосить «народним правителем та верховнокомандувачем» і новий «очільник» держави оголосить (в найкращому випадку) проведення АТО в суміжних з Луганською та Донецькою областях. А можливо і в суміжних з Одеською, Херсонською, Миколаївською, Дніпропетровською та Кіровоградською.

Невже ви думаєте, що постійне проведення майданів це найкращий прояв демократії, яка приведе Україну до успіху??? Ні, ПРОВЕДЕННЯ НОВИХ МАЙДАНІВ – ЦЕ ОСТАТОЧНА ВТРАТА НАШОГО СУВЕРЕНІТЕТУ І НАШОЇ ДЕРЖАВНОСТІ. А всі, хто закликає до майданів – звичайні ФСБшні провокатори, які у певних випадках можуть і не здогадуватися, що їх просто використовують як засіб із латексу товщиною 0,06 мм.