19 April 2024, 11:31 Житомир: °C
Александр Пашковский
Военнослужащий, программист

Представники ситого "Опозиційного блоку" планують провести "Марш порожніх кастрюль" в Житомирі

 В Житомирі планується проведення так званого "Маршу порожніх кастрюль", який по своїй суті має показати владі протестний настрій пересічного житомирянина проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Дійсно на сьогоднішній день тарифи на послуги ЖКГ б'ють рекорди. При середній заробітній платі близько 3000 грн. сплачувати за комунальні послуги понад 1500 грн. просто не реально!!!

 

Тому не дивно, що протестний потенціал пересічного жителя з такими тарифами просто зашкалює!!!

Дивують тільки декілька факторів.

По-перше, з однієї сторони мені зовсім не дивно, що від імені організаторів даного заходу є колишні члени фактично забороненої в Україні Комуністичної партії, які сьогодні, аби не порушувати закон про декомунізацію, перейменувалися в політичну партію "Нова сила". Комуністи завжди піарилися на горі пересічного українця, обіцяли виборцям покращення життя, повернення до совка і його дешевої ковбаси. Проте, ніколи не виконували своїх обіцянок, мотивуючи це не абсолютною більшістю своїх депутатів в парламенті. Мовляв, якби нас було б хоча б 226 депутатів, то ми б всьо порєшалі і жилиб як при комунізмі. Хоча за часів Кучми та Януковича комуняки входили до Конституційної більшості і могли впливати на прийняття необхідних соціальних законів. Але соціальні закони, як то кажуть, суттєво відрізняються від потреб пересічного депутата від компартії. Тому дивує той факт, що українці знову починають вірити червоним пройдисвітам та хочуть вийти під їх прапорами на акції протесту, забезпечивши таким чином сите майбутнє їм та їх нащадкам.

По-друге, незважаючи на те, що народ іде протестувати проти свого зубожіння, іде відстояти своє право на гідне життя, організатори ж насправді під цими гаслами хочуть з мінімальними фінансовими затратами "зігнати" максимальну кількість людей і озвучивши поряд з питаннями підвищення тарифів і цін питання декомунізації, зняти для окупаційних ТВ відповідний сюжетик, який буде "правильно" показаний кремлівською пропагандою! Тож дивує той факт, що пересічний громадянин, який візьме участь у марші, насправді стане негласним бійцем кремлівської інформаційної пропаганди і допоможе окупантові в інформаційній агресії проти України!

По-третє, дивує той факт, що головним від організаторів даного заходу є відомий житомирський "журналіст", блогер, колишній член КПУ, голова ГО "МіР" Сергій Форест – активний учасник антимайдану, який до теперішнього часу співпрацює з ригівськими бандитами, до яких приєднався і колишній губернатор Житомирщини Юрій Павленко, відомий тим, що за часів Ющенка на посаді очільника області прославився бездарним правлінням та розтратою бюджету області на свої поїздки з дому на роботу і в зворотному напрямку. Бо жити в провінційному Житомирі київському мажорові "в западло", да і на малолітражці "не по пацанячі" їздити. Всім відомо як комуніст Форест (він же Галкін, він же Форд – змінював прізвища для того, щоб приховати факт відбування тюремного ув’язнення за розбійні напади  в Республіці Польща) активно популяризує через свої блоги діяльність опоблоку, як позитивно ставиться до біло-синіх та критикує діючу владу за будь-що (ну воно і не дивно, бо є за що полаяти і Президента, і Верховну Раду, і Уряд, і мера з губернатором – мабуть вони самі винуваті, або, якщо чесно, то критикувати значно легше, ніж самому щось зробити). Так от, трохи відійшов від теми, сьогодні пан Форест "намальовується" всюди, де можна попіаритись і "скосити трохи бабла". Наприклад, висвітлити за пару тисяч гривень інтерв’ю з головою "Союзу лівих сил" Василем Волгою, або оприлюднити у "правильному" ракурсі виступ одного із лідерів опоблоку Юрія Бойка (дуже відомий паливний міністр часів Януковича, який гарно наживався на всьому, що бачив, в т.ч. і на т.зв. "вишках Бойка"). Також можна у парі з Ігорем Пірожком (ну дуже праворадикальна особистість) провести спільну акцію на "благо" народу. Тільки спільного між цими особистостями та Форестом, крім грошей від "меценатів", аж нічого! І таким "меценатом" рекетира Фореста на сьогоднішній день виступає опоблок!!! А точніше пан Юрій Павленко, як голова Житомирської обласної організації "Опозиційний блок"! Тому дивує той факт, що народ, доведений ригами до війни, знову за їх кошти та під їх скритими прапорами іде на акції протесту??!! 

Так от, у мене питання до пана Фореста: а скільки грошенят Юра Павленко дав Вам на "марш порожніх кастрюль"? Скільки Ви готові заплатити учасникам маршу, а скільки залишити собі? Сергій Володимирович, будьте мужиком віддайте ригівські гроші тим, хто цього потребує (наприклад, дітям в лікарнях)!!! А ми для Вас на сухарики та на мівінку скинемось!!!  Будьте ближчим до народу!!! До скорої зустрічі))

 

Рух "Молодь за справедливу люстрацію".