19 April 2024, 17:47 Житомир: °C
Владимир Пиньковский
...

З Днем Знань !

                             Шановні колеги!

Вересень традиційно розпочинається святом знань, освіти, науки. Перший навчальний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше — і слово, і музика, і дзвони душі.

 1 вересня —  особливо урочистий і хвилюючий день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Саме у вересневе свято ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їхню неоціненну працю розуму та серця і визначаємо мету своєї праці — вкласти в душі й серця вихованців життєву мудрість, високі людські почуття та цінності рідної української культури.

Сьогодні Ваше свято, свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості й любові. Як би не вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першої Вчительки.

У цей чарівний час щиро вітаю Вас зі світлим осіннім днем і величним славним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, зі святом молодості та надії. І насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг навчального закладу.

Дорогі освітяни, бажаю Вам у новому навчальному році осягнути нові здобутки наукових та освітніх інновацій і втілити їх у життя Вашого навчального закладу, зустріти добрих і надійних друзів, розуміння колег і керівництва у реалізації сміливих творчих проектів, а головне — досягти омріяної мети.

Переконаний, що Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у професійному зростанні, а зерна науки, посіяні в душі вихованців, дадуть добрі сходи і зростуть багатим урожаєм мудрості й натхнення.

Хай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожний навчальний заклад, кожну родину!

 

З любов’ю та повагою до Вас

Володимир ПІНЬКОВСЬКИЙ!